Kezelés:
A trapéz jelek azt manipulálni álló helyzetben. Deszkák kell építeni az oldalon, tartani őket lakat alatt burkolatú szakasz. Mivel a biztonságos kezelésére és hőtágulás a gyártó által javasolt maximális hossza táblák
6000 mm. A méretek túl 6000 mm nem garantálja vonatkozó bővülése trapézlemez meghibásodások és hibák által okozott szakszerűtlen kezelés trapéz profilok.
Vágás:
Bevel az élek vágott elvileg a földön és kemény felületre. A vágás és nyesés szükséges eszközök az alábbi. For, hogy ezeket a területeket kell vágni, a tetőn vagy a tető térben, szükség van a munka befejezésének eltávolítás fémpor puha habverő, egyébként már elkezdtek oxidálódik, és így maradt a fém rozsda foltok.
Amikor a telepítés elengedhetetlen, hogy kezelje az összes vágóél nyíró-és nyírási élek, beleértve, felmerült a gyártási folyamat hullámlemezek.
Tárolás:
Amennyiben kézhezvétele után hullámlemezek az ügyfeleknek nem azonnali telepítés, lapokat kell tárolni zárt, száraz, jól szellőző helyen, ahol egy nagy hőingadozás. Rövid távú tárolása is lehetséges a szabadban, A trapézlemez kell ellátni ponyvás, amely lehetővé teszi, levegő. Mindkét esetben szükség van a raklap tartólap alátéteket vízgyűjtő és egy megfelelő magasságban a talaj felett, A megfelelő szellőzés érdekében.
Ha holoribs tárolt több mint két hétig, legyen az egyes táblák trapéz popodkladať tágulat falécek. Tároló több mint két hónapig tekinthető megsértésének garancia. Ebben az esetben nem ismerhető bármely állítás kapcsolatos kárt a célba trapézlemezek.
Szabályai tárolására hullámlemezek is alkalmazni kell minden egyéb termék által szállított KEMAX, s.r.o.
Munkagépek:
Holoribs T18, T29, T50 és összeszerelni termékek KEMAX közös szerszámok. A vágás és darabolás trapéz használjon kézi olló vagy olló vagy elektromos lyukasztó puzzle a fűrészlap vágási acél.
NE használja a vágási sarokcsiszoló! Ha a sarokcsiszoló szenved kárt és romlása hullámosított acéllemez core túlhevülés és károsítja a védőbevonat. Az ebből eredő károk nem tartoznak a követelést.
Előkészítés telepítés előtt:
Győződjünk meg arról, hogy a lejtőn a tető ténylegesen teljesíti a legalább 5 °-os. A munka megkezdése előtt ellenőrizze a megfelelő szögben a pajzs és vízvetőszárral. For, tető, amely nem négyszögletes, ki kell igazítani csúcs trim. Hasonló folyamatok és tárgyak Ház. Miután beállította a tető az asztalon derékszögben alkalmas eresz stretch kábelt a szint, amely tartjuk a tényleges telepítés a trapéz. Blackboard kábelköteg mindig függőlegesen kell tárolni, hogy sorban az eresz.
Gyülekezés:
Telepítés trapéz telepítésének megkezdése tető fólia, ez nem tartozik a. Ahhoz, hogy egy tökéletesen működő tető van szükség a jó minőségű film diffúzió a magas kondenzációs jellemző fém tetőfedő. Fólia szerelt közvetlenül a szarufák az eresz a gerinc vízszintes. Nagyon felszerelés végzünk pontosan dokumentálni film. Izgalmas film ugyanazt típusú tető léceket magukat esztergálás. A minimális rés a fólia és a tető huzattal kell 5 cm. Tető lécek vagy tetőre ékelve magát önmagában azt, hogy milyen típusú profil Keystone, kurzus tekintetében a rajzok, és még mindig beszámolnak olyan. Ne utalnak Csúcsvastagság trapézlemez és tartománya szabadonsugárzó nem rendelkezik a szükséges rajzokat vagy statikus jelentések. Last lata kell felszerelni, legalább 5 cm-re a gerinc. Trapéz profilok össze különböző módokon és balról jobbra és vissza fordítás módszerével lemezek egymásra. Még mindig tart telepítésekor ereszcsatorna sík, általunk megjelölt kábel. A rögzítő csavarok használata trapéz dimenzió 4,8 x 35 plecxu szerelt a tetőre lécek, trapéz vagy szegekkel beszerelésére a felső trapéz alakú hullám, és csavarok a méret 4,8 x 19 való csatlakxzás fémlemez lemez. Telepítési tetőfedő rendszer 6 csavar 1 m2 és csavart kell felszerelni alján egy hullám elvileg minden más hullám vízszintes irányban. Száma csavarok függ a tetőszerkezetet és egy szóközt a tetőléc vagy rácsos. A tényleges forgalmazása és telepítése csavarok típusától függ az építési, használt profil, tér között a gerendák és a vastagsága az anyag. Víz design elemek, úgymint. csúcs trim, eresz szegélyek, stb, szállítja a gyártó a standard méretekben. Mégis, a régi épületek felújítása indokolt az egyén, hogy készítsen szabott. Minden vízvezeték érmén kétféleképpen rögzítésére és csavarja vagy köröm vízvezeték. Telepítése gerincen végzünk két módon, vagy a gerinc batten használatával gerinc szellőztető öv, amely egyszerre elérni tökéletes egyenlőség gerinc és felszerelni, hogy a tetején a gerinc, vagy módszer összekötő lemez fémlemez, amely a gyakorlatban azt jelenti,, A gerincen lehorgonyzott egy rövid csavart közvetlenül Keystone modul. Az összeállítás, kémény szegélyek, vagy telepítésébe tetőtéri ablakokra és emelkedési alkalmas meghívni Önt egy speciális, feltéve, hogy, ezek a művek különleges a maga módján, és megtörténhet, hogy nem megfelelő telepítés ezen elemek a jövőben tükrözi a minőségi tető függvény.